Edelläkävijät goes Johtajatulet 25.-27.8.2023

Miltä kuulostaisi elokuinen metsäretki parempaan johtajuuteen samanhenkisten ihmisten seurassa? Lähde Edelläkävijöiden mukana Johtajatulille kokemaan unohtumaton viikonloppu Suomen luonnossa! 🔥

Johtajatulet on johtajuuden metsäretki, jonne tullaan oppimaan ja oivaltamaan uutta sekä nauttimaan ja virkistymään yhdessä. 2023 Johtajatulien teemoja ovat luovuus, uudistuminen ja turvallinen tulevaisuus. Koska kokemukset ovat parhaita jaettuna, Edelläkävijät järjestää yhteisön jäsenille yhteisen retken Evolle.

Edelläkävijöiden Johtajatulet sisältävät virtuaaliset etkot osallistujille, kuratoidut vinkit puheenvuoroista ja työpajoista, tapaamisen Tulien aikana sekä jatkot kokemusten ja oppien jakamisen merkeissä. Matkaoppaana tutkimusretkellä toimii Paula Laitio, jonka ensimmäinen Johtajatulet-kokemus elokuussa 2021 oli ikimuistoinen.

Aikataulu

11.8. klo 10-11 Edelläkävijöiden virtuaaliset etkot
25.-27.8. Johtajatulet Evolla
1.9. klo 15-17 Edelläkävijöiden jatkot Helsingissä

Näin pääset mukaan

Ilmoittaudu Johtajatulille partiolaisten Kuksa-rekisterissä. Ilmoittautumisohjeet löytyvät TÄÄLTÄ!

Early bird -hinta 115 € on voimassa 6.3.-4.4. Myöhemmin ilmoittautuville hinta on 145 €. Ilmoittautuminen on auki 4.5. asti.

Ilmoittaudu Edelläkävijöiden yhteiseen ohjelmaan tämän sivun lomakkeen kautta. Edelläkävijöiden ohjelman hinta on 49 €.

Kenelle tapahtuma sopii?

Johtajatulista kerrotaan tapahtuman sivuilla näin: “Johtajatulilla tapaa ihmisiä niin yritysmaailmasta, politiikasta kuin järjestöistä, partiotaustasta riippumatta. Maailmanluokan puheiden ja työpajojen ohella Johtajatulet tarjoaa elämyksiä, joita vain metsä voi tarjota. Johtajatulet on tapahtuma, johon jokainen voi tulla omista lähtökohdistaan omaa itseään varten, ei velvollisuudentunteesta vaan omasta toiveesta.”

Paula lähti vuonna 2021 mukaan kokemattomana niin johtamisen kuin retkeilynkin suhteen, ja palasi kotiin monta elämystä rikkaampana. Lähde siis rohkeasti mukaan, vaikka metsä tai johtoryhmän kokous olisi sinulle vielä astetta vieraampi maailma! Johtajatulille osallistuminen ei vaadi johtajan titteliä tai partiotaustaa.

Edelläkävijöiden tapahtumaohjelma tarjoaa vinkkejä niin ensikertalaiselle kuin kokeneellekin Johtajatulien kävijälle. Yhdessä matkaoppaan ja muiden osallistujien kanssa varmistat onnistuneen tapahtumakokemuksen.

AIKATAULU

11.8. klo 10-11 Edelläkävijöiden virtuaaliset etkot

Tutustutaan Edelläkävijöiden retkiporukalla ennen Johtajatulia, käydään läpi mieltä askarruttavia asioita ja jaetaan parhaat vinkit Tulille.

25.-27.8. Johtajatulet Evolla

Ohjelma ja aikataulu tarkentuvat myöhemmin.

1.9. klo 15-17 Edelläkävijöiden jatkot Helsingissä

Jaetaan kokemuksia ja Tulilta saatuja oppeja yhdessä. Paikka tarkentuu myöhemmin.


MATKAOPPAANASI TOIMII
Paula_esittelykuva

Paula Laitio

Paula on intohimoinen palvelumuotoilija, utelias ongelmanratkaisija ja ihmiskeskeinen insinööri, jonka mielestä yksi hyvä kysymys voi olla arvokkaampi kuin pussillinen valmiita vastauksia.


HINTA

Edelläkävijöiden ohjelman hinta on 49 € (sis. alv).

Hinta sisältää virtuaaliset etkot ennen tapahtumaa, kuratoidut sisältövinkit tapahtumaan sekä jatkot Helsingin keskustassa tapahtuman jälkeen.

Huom! Johtajatulien osallistumismaksu maksetaan erikseen Johtajatulien ilmoittautumisen yhteydessä. Tämän sivun kautta ilmoittaudutaan ainoastaan Edelläkävijöiden järjestämään lisäohjelmaan. Varmistathan osallistumisesi tapahtumaan ilmoittautumalla partiolaisten Kuksa-rekisterin kautta. Ilmoittautuminen aukeaa 6.3. ja löydät ilmoittautumisohjeet TÄÄLTÄ!

Ilmoittaudu Edelläkävijöiden lisäohjelmaan

Maksu veloitetaan n. 2 viikkoa ennen virtuaalisia etkoja. Maksuehto laskulle on 14 vuorokautta. Pidätämme oikeudet muutoksiin tapahtuman sisällön, aikataulun ja peruutuksen suhteen.

Edelläkävijät goes Johtajatulet