<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1332712247141968&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Edelläkävijöiden aamu 25.8.2022 - Tulevaisuus ❤️ Teknologia

Edelläkävijöiden aamu järjestetään jo viidettä kertaa hybriditapahtumana eli live-tilaisuutena Helsingissä sekä striimattuna virtuaalisesti. Tapahtumassa kohtaat ajatusjohtajia, kuulet mielenkiintoisia näkemyksiä tulevaisuudesta, keskustelet huippuasiantuntijoiden kanssa ja luot kokonaisnäkemystä nopeasti muuttuvasta toimintaympäristöstä.

Seuraavan Edelläkävijöiden aamun aiheena on teknologia. Aamutilaisuuden teemoina toimivat digitaalinen tehokkuus, liiketoiminnan digitalisointi, datan sääntelyn vaikutukset ja tulevaisuuden työympäristö. Aiheisiin meidät perehdyttää asiantuntija-alustajat Teemu Moisala, Mari Silvennoinen, Kalle Hynönen ja Ville Honkanen.

Edelläkävijöiden aamutilaisuus pidetään Helsingissä torstaina 25.8.2022 kello 8.00 - 11.00 Krogeruksen tiloissa osoitteessa Fabianinkatu 9. Virtuaalitapahtuman live stream
käynnistyy kello 8.30 ja päättyy kello 11.00.
Nyt on ensimmäistä kertaa mahdollista osallistua myös Edelläkävijöiden lounaalle tapahtuman jälkeen kello 11.00-12.00 ja keskustella rauhassa ajatusjohtajien kanssa aamun teemoista!

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen – joko paikan päälle tai virtuaalikatsomoon!

Hyvää tunnelmaa aamuun kanssamme luovat Krogerus ja 4business.
OHJELMA

Klo 8.00 - 8.30 Saapuminen ja aamukahvit

Aamukahvit tarjolla kello 8.00 alkaen Krogeruksen tiloissa

Klo 8.30 - 8.40 Tilaisuuden avaus

Kai Virtanen, Vere Oy

Kai Virtanen on toimintaympäristön muutoksen ja strategisen ennakoinnin edelläkävijä Suomessa. Hänellä on kokonaisvaltainen näkemys tulevaisuuden ilmiöistä, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palveluliiketoiminnan johtamisesta erityisesti kaupan, energian ja teknologian arvoketjussa.

Klo 8.40 - 9.10 Moderni tuottavuusloikka teknologian draivaamana

Mitä on digitaalinen tehokkuus?

Teemu Moisala, Managing Partner, Vuono Group

Teemu Moisalalla on reilut pari kymmentä vuotta kokemusta digitaalisesta liiketoiminnasta globaaleista toimijoista, kasvuyrityksistä sekä start-upeista kansainvälisillä areenoilla. Hän on nykyään yksi Vuono Groupin perustajista, joka fokusoi digitaaliseen tehokkuuteen ja automaatioon. Aikaisemmin Teemu oli rakentamassa Futuricen kasvua startupista 700 hengen yritysperheeksi Pohjois- ja Keski-Euroopassa – viimeisenä roolinaan Groupin toimitusjohtajana. Ennen Futuricea Moisala työskenteli Siemensillä ja BMW:llä Suomessa sekä Saksassa. Teemu on motivoitunut rakentamaan kestäviä yrityksiä, joissa on avoin luottamuksen kulttuuri, sekä auttamaan yrityksiä menestymään paremmin teknologian draivaamassa murroksessa.

Teemu on toiminut myös useiden yritysten hallituksissa, joista esimerkkeinä Columbia Road, Talea Solutions sekä VTT.

Klo 9.10 - 9.40 Myynnin transformaatio liiketoiminnan digitalisoinnin ajurina

Mistä lähtökohdista liiketoiminnan digitalisointi lähtee liikkeelle?
Miten liiketoiminnan digitalisointia johdetaan?

Mari Silvennoinen, CBDO, Reima

Mari Silvennoinen toimii Reimalla digitaalisesta myynnistä ja uusista liiketoiminnoista vastaavana johtajana. Hän on erikoistunut myynnin digitaaliseen transformaatioon sekä digitaalisuuden ja datan mahdollistaviin uusiin liiketoimintamalleihin. Hänen uran punaisena lankana on ollut luoda kestävää kasvua asiakastarpeiden muuttuvassa maailmassa. Silvennoisella on takana yli kahdenkymmenen vuoden kokemus eri kokoisten kasvuyhtiöiden toimintojen kehittämisestä ja johtamisesta. Ennen Reimalle siirtymistä hän työskenteli Columbia Roadilla johtajavana konsulttina digitaalisen markkinoinnin ja myynnin strategiahaasteiden sekä liiketoimintasuunnittelun parissa.Lisäksi hän on ollut rakentamassa useita innovatiivisiin liiketoimintamalleihin perustuvia start-uppeja. Silvennoinen on hallituksen puheenjohtajana aerosolipartikkelien mittalaitteita kehittävässä ja myyvässä Airmodus Oy:ssä sekä kontaktiurheilulajeihin toiminnallisia suojavaatteita kehittävässä Steaks Contact Wear Oy:ssä. Lisäksi hän on OP Päijät-Hämeen hallituksessa. Silvennoinen on valmistunut Tampereen teknillisestä yliopistosta kuitumateriaalitekniikan diplomi-insinööriksi 2000 ja Aalto yliopistosta tieto- ja palvelujohtamisen kauppatieteen maisteriksi 2006. Tällä hetkellä hän täydentää osaamista kognitiotieteessä Jyväskylän yliopistossa.

Klo 9.40 - 9.55 Tauko

Klo 9.55 - 10.25 Onko datan sääntely pullonkaula vai liiketoiminnan mahdollistaja?

Datan on sanottu olevan digitalisaation polttoainetta. Dataa koskeva sääntely laajenee ja monipuolistuu merkittävästi tulevina vuosina. Mitä sääntely tarkoittaa dataintensiiviselle liiketoiminnalle ja miten se työllistää teknologiajuristeja 2020-luvulla?

Kalle Hynönen, Partner, Krogerus

Kalle toimii Krogeruksen teknologia- ja immateriaalioikeusryhmän vetäjänä. Hän neuvoo asiakkaita immateriaalioikeuksiin ja dataan liittyvissä sopimus- ja riita-asioissa. Hänellä on laaja kokemus kaupallisista sopimuksista ja järjestelyistä liittyen erityisesti IPR:iin, dataan, teknologiaan ja media-alaan. Hän toimii säännöllisesti neuvonantajana myös markkinointijuridiikkaan ja tietosuojaan liittyvissä asioissa ja hän on sertifioitu tietosuoja-asiantuntija (CIPP/E). Ennen Krogerusta Kalle työskenteli IPR-asioista vastaavana juristina johtavassa eurooppalaisessa media- ja oppimisratkaisuyhtiössä.

Klo 10.25 - 10.55 Teknologiaratkaisut muuttuvissa työympäristöissä

Ville Honkanen, CEO, 4Business

Ville Honkanen on työympäristöjen ja vapaa-ajankohteiden teknologiaratkaisuja tuottavan 4business Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Honkasella on neljännesvuosisadan kokemus kodintekniikan ja kuluttajaelektroniikan vähittäiskaupasta sekä yrittäjyydestä. Monikanavaisen vähittäiskaupan osaaja on aiemmin työskennellyt muun muassa Power Finland Oy:n kaupallisena johtajana ja Power International AS:n johtoryhmän jäsenenä. Honkasen johtoajatuksena on ollut aina parantaa tekniikan keinoin ihmisten elämänlaatua niin kodeissa kuin työpaikoilla.

Honkanen vaikuttaa myös Isku Yhtymän, Lumme Energian ja GoGolfin hallituksissa.

Klo 10.55 - 11.00 Tilaisuuden yhteenveto

Kai Virtanen, Vere Oy

Kai Virtanen on toimintaympäristön muutoksen ja strategisen ennakoinnin edelläkävijä Suomessa. Hänellä on kokonaisvaltainen näkemys tulevaisuuden ilmiöistä, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palveluliiketoiminnan johtamisesta erityisesti kaupan, energian ja teknologian arvoketjussa.

Klo 11.00 - 12.00 Edelläkävijöiden lounas

Lounas tarjolla kello 11.00 alkaen Krogeruksen tiloissa


ESIINTYJÄT
Teemu Moisala

Teemu Moisala

Managing Partner, Vuono Group

Mari Silvennoinen esiintyjä

Mari Silvennoinen

CBDO, Reima

Kalle Hynönen mv

Kalle Hynönen

Partner, Krogerus

Ville Honkanen kasvokuva pienempi

Ville Honkanen

CEO, 4Business


AAMUSSA MUKANA

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan

Vastuullisuus x golf sivubanneri 4