Edelläkävijöiden kahvit 9.3.2023 ☕ Miten muuttaa data ymmärrykseksi ja johtamiseksi?

Edelläkävijöiden aamukahveilla käsitellään liiketoimintaan, muotoiluun ja tulevaisuuteen liittyviä teemoja. EK-kahvit on rento kohtaamispaikka, jossa keskustellaan vapaasti ajankohtaisista aiheista ja ilmiöistä.

Edelläkävijät toivottavat sinut tervetulleeksi virtuaalisille etäkahveille heti aamutuimaan! Seuraavat kahvit järjestetään torstaina 9.3.2023 kello 08.30 - 09.30!

Kahveilla perehdymme datan ymmärtämiseen ja sen hyödyntämiseen johtamisessa

Dataa kerätään kiihtyvää vauhtia ja teknologian hintapiste laskee. Siitä huolimatta data muuttuu hitaasti ymmärrykseksi ja vastauksiksi kysymyksiin. Taloushallinnon data on saatavilla helposti, mutta se ei kerro tarinaa, jolla päästäisiin kiinni ilmiöihin, joihin vaikuttaminen erottelee onnistumisen ja epäonnistumisen välillä.

Kysymys on ensisijaisesti perspektiivistä, jolla dataa lähestytään ja siitä, millaisia vastauksia datasta haetaan. Aamun keskustelu kääntää perspektiiviä 180 astetta asiakas- ja markkinakeskeiseen ajatteluun, sekä ilmiöihin, joiden tunnistaminen vahvistaa ymmärrystä ja mahdollistaa johtamisen.

Dataa analysoidaan tyypillisesti eri puolilla organisaatiota kunkin vastuualueen spesifistä näkökulmasta. Vaikka data olisi koottu yhteen paikkaan, perspektiivi pirstaloituu. Tilaisuudessa avataan näkökulmaa, jolla data muutetaan inspiraatioksi, voimaantumiseksi, tarkoitukseksi ja yhtenäisyydeksi organisaatiossa. Muutosta johdetaan toivolla ja luomalla silta strategisen tahtotilan ja jokaisen työntekijän arjen välille.

Aiheeseen meidät perehdyttävät 180 OPS:n toimitusjohtaja Oppo Nyrövaara ja Lead Evangelist Toni Keskinen. Keskustelua isännöi Veren toimitusjohtaja Daniel-José Hänninen

EK-kahveilla läpikäytävät aiheet pähkinänkuoressa:

  • Miten ymmärtää markkinaa – missä olet nyt ja mistä kasvu tulee?
  • Kuinka luoda magiikkaa sisäisen ja ulkoisen datan yhdistelmällä?
  • Mikä on läpinäkyvyyden ja yhteisen kielen luomisen merkitys?
Ilmoittaudu mukaan kahvittelemaan Edelläkävijöiden kesken! ☕

 

EDELLÄKÄVIJÖIDEN KAHVIT -KONSEPTI

Mitä - kenelle - missä?

Tarjoamme Edelläkävijöille ja muille liiketoimintamuotoilusta ja tulevaisuuden ilmiöistä kiinnostuneille digitaalisen kohtaamispaikan, jossa pääset vaihtamaan näkemyksiä, verkostoitumaan, inspiroitumaan ja oppimaan uutta alansa asiantuntijoiden johdolla.

Edelläkävijöiden kahvien tavoitteena on innostaa ja innostua yhdessä ajankohtaisesta teemasta. Kahvittelun lomassa tapaat ajatusjohtajia, kuulet mielenkiintoisia näkemyksiä tulevaisuudesta, keskustelet asiantuntijoiden kanssa vapaassa ilmapiirissä ja luot henkilökohtaisesti kokonaisnäkemystä nopeasti muuttuvasta toimintaympäristöstä!

Kahvitilaisuudet ovat täysin veloituksettomia ja ne ovat avoinna kaikille! Kahvit järjestetään Teams-alustalla ja niitä houstaa Edelläkävijöiden tuotannon tiimin jäsenet yhdessä vaihtuvien vierailijoiden kanssa!

Ps. Haluatko etäkahvikutsut aina sähköpostiisi?

Liity Edelläkävijöiden jäseneksi, niin pidämme sinut ajan tasalla tulevista kahvitteluista! ☕

Liity Edelläkävijöihin

Edelläkävijät on yhteisö tulevaisuuden visionääreille. Jäsenenä nautit lukuisista Edelläkävijyyden eduista täysin ilmaiseksi!

Älä huoli, emme spämmää. Saat tapahtumailmoitusten lisäksi kerran viikossa mielenkiintoisen uutiskirjeen täynnä ajankohtaisia julkaisuja, joissa käsitellään liiketoimintaan, muotoiluun ja tulevaisuuteen liittyviä teemoja. 


MUKANA KAHVEILLA 9.3.2023
Oppo Nyrövaara Edelläkävijöiden kahvit

Oppo Nyrövaara

Toni Keskinen Edelläkävijöiden kahvit

Toni Keskinen


VIERAAKSI EDELLÄKÄVIJÖIDEN KAHVEILLE?

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan vieraaksi Edelläkävijöiden kahveille, voit olla yhteydessä Daniel-José Hänniseen daniel@vere.fi tai yhteisömanageriin sara@vere.fi.

Kahvien mahdollisia teemoja

  • Muotoilu ja design
  • Johtaminen
  • Asiakaskokemus
  • Teknologia
  • Talous ja sijoittamisen trendit
Otamme ehdotuksia vastaan

Ilmoittaudu mukaan!