Edelläkävijöiden kahvit ☕ 9.12.2022 Johdon raportointi kestävän kasvun tukena

Edelläkävijöiden aamukahveilla käsitellään liiketoimintaan, muotoiluun ja tulevaisuuteen liittyviä teemoja. EK-kahvit on rento kohtaamispaikka, jossa keskustellaan vapaasti ajankohtaisista aiheista ja ilmiöistä.

Edelläkävijät toivottavat sinut tervetulleeksi virtuaalisille etäkahveille heti aamutuimaan! Seuraavat kahvit järjestetään perjantaina 9.12. kello 08:30 - 09:30!

Aiheena johdon raportointi kestävän kasvun tukena

Edelläkävijöiden seuraavilla aamukahveilla käsittelyyn otetaan johdon raportointi ja sen rooli yrityksen kasvun tiellä. Erinomainen johdon raportointi on ennakoivaa, selkokielistä sekä merkityksellistä ja se on kriittistä kestävän kasvun varmistamiseksi. Jokainen osakeyhtiö on velvollinen järjestämään kirjanpidon, mutta kirjanpidon data voi helposti jäädä hyödyntämättä monista syistä: se on vaikeaselkoista, se koetaan merkityksettömäksi tai se on valmistuessaan jo auttamattoman vanhentunutta. Kasvua tukevaan johdon raportointiin meidän perehdyttää Gallantin Financial Advisor Jere Värri. Keskustelua isännöi Veren toimitusjohtaja Daniel-José Hänninen. Selkokielinen esitys sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille!

EK-kahveilla läpikäytävät aiheet pähkinänkuoressa:

  • Mitä erinomainen johdon raportointi pitää sisällään ja mikä on sen rooli kestävän kasvun tukena?
  • Miten siirrytään kohti ennakoivaa raportointia kääntämällä katse menneisyydestä tulevaan?
  • Viranomaiset odottakoot vuoroaan – miksi kirjanpito on arvokasta nimenomaan
    yrityksen näkökulmasta?

 Ilmoittaudu mukaan kahvittelemaan Edelläkävijöiden kesken! ☕

EDELLÄKÄVIJÖIDEN KAHVIT -KONSEPTI

Mitä - kenelle - missä?

Tarjoamme Edelläkävijöille ja muille liiketoimintamuotoilusta ja tulevaisuuden ilmiöistä kiinnostuneille digitaalisen kohtaamispaikan, jossa pääset vaihtamaan näkemyksiä, verkostoitumaan, inspiroitumaan ja oppimaan uutta alansa asiantuntijoiden johdolla.

Edelläkävijöiden kahvien tavoitteena on innostaa ja innostua yhdessä ajankohtaisesta teemasta. Kahvittelun lomassa tapaat ajatusjohtajia, kuulet mielenkiintoisia näkemyksiä tulevaisuudesta, keskustelet asiantuntijoiden kanssa vapaassa ilmapiirissä ja luot henkilökohtaisesti kokonaisnäkemystä nopeasti muuttuvasta toimintaympäristöstä!

Kahvitilaisuudet ovat täysin veloituksettomia ja ne ovat avoinna kaikille! Kahvit järjestetään Teams-alustalla ja niitä houstaa Edelläkävijöiden tuotannon tiimin jäsenet yhdessä vaihtuvien vierailijoiden kanssa!

Ps. Haluatko etäkahvikutsut aina sähköpostiisi?

Liity Edelläkävijöiden jäseneksi, niin pidämme sinut ajan tasalla tulevista kahvitteluista! ☕

Liity Edelläkävijöihin

Edelläkävijät on yhteisö tulevaisuuden visionääreille. Jäsenenä nautit lukuisista Edelläkävijyyden eduista täysin ilmaiseksi!

Älä huoli, emme spämmää. Saat tapahtumailmoitusten lisäksi kerran viikossa mielenkiintoisen uutiskirjeen täynnä ajankohtaisia julkaisuja, joissa käsitellään liiketoimintaan, muotoiluun ja tulevaisuuteen liittyviä teemoja. 


MUKANA KAHVEILLA 9.12.2022
Daniel

Daniel-José Hänninen

Jere Värri mv.

Jere Värri


VIERAAKSI EDELLÄKÄVIJÖIDEN KAHVEILLE?

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan vieraaksi Edelläkävijöiden kahveille, voit olla yhteydessä Daniel-José Hänniseen daniel@vere.fi tai yhteisömanageriin sara@vere.fi.

Kahvien mahdollisia teemoja

  • Muotoilu ja design
  • Johtaminen
  • Asiakaskokemus
  • Teknologia
  • Talous ja sijoittamisen trendit
Otamme ehdotuksia vastaan

Ilmoittaudu mukaan!