Edelläkävijöiden kahvit 15.12.2023 ☕ Muotoilu ja teknologia

Edelläkävijöiden aamukahveilla käsitellään liiketoimintaan, muotoiluun ja tulevaisuuteen liittyviä teemoja. EK-kahvit on rento kohtaamispaikka, jossa keskustellaan vapaasti ajankohtaisista aiheista ja ilmiöistä.

Edelläkävijät toivottavat sinut tervetulleeksi virtuaalisille etäkahveille heti aamutuimaan! Seuraavat kahvit järjestetään perjantaina 15.12.2023 kello 08.30 - 09.30!

Kahveilla perehdymme muotoilun ja teknologisen kehityksen yhteispeliin

Maailman digitalisoituessa ihmisten odotukset digitaalisten palveluiden käytettävyyden suhteen ovat korkeammalla kuin koskaan. Samalla organisaatiot kohtaavat kasvavia odotuksia tuottaa asiakasarvoa parantavia, toteutuskelpoisia ja liiketoiminnallisesti kannattavia digitaalisia palveluita. Vaikka muotoilijoilla ja teknisillä kehittäjillä on yhteinen päämäärä kehitystyössä, usein yhteistyön sujumisessa on huomattavia parannusmahdollisuuksia. Nykyään käytössä olevat ketterät menetelmät ovat tuoneet uusia mahdollisuuksia, mutta myös haasteita. Miten kokonaisuus tulisi järjestää, jotta se olisi mahdollisimman toimiva ja jatkuvasti kehittyvä?

Perehdymme muotoilutyön ja teknologisen kehittämisen yhteistyöhön seuraavilla kahveilla. Aiheeseen meidät johdattaa Janne Haonperä, Kaks.io Labs Oy:n Head of Solutions, Senior Consultant. Keskustelua isännöi Edelläkävijöiden Co-founder Daniel-José Hänninen

EK-kahveilla läpikäytävät aiheet pähkinänkuoressa:

  • Mikä on muotoilun arvo teknologisessa kehityksessä?
  • Mitkä ovat yhteistyön keskeisimmät haasteet ja sudenkuopat?
  • Miten muotoilijoiden ja kehittäjien yhteistyötä voidaan kehittää?
Ps. EK-kahvit ovat täysin veloituksettomia ja ne ovat avoinna kaikille! 🙌🏼 Tervetuloa!


EK-kahvit 15.12.2023 muotoilu ja teknologia mainos

EDELLÄKÄVIJÖIDEN KAHVIT -KONSEPTI

Mitä - kenelle - missä?

Tarjoamme Edelläkävijöille ja muille liiketoimintamuotoilusta ja tulevaisuuden ilmiöistä kiinnostuneille digitaalisen kohtaamispaikan, jossa pääset vaihtamaan näkemyksiä, verkostoitumaan, inspiroitumaan ja oppimaan uutta alansa asiantuntijoiden johdolla.

Edelläkävijöiden kahvien tavoitteena on innostaa ja innostua yhdessä ajankohtaisesta teemasta. Kahvittelun lomassa tapaat ajatusjohtajia, kuulet mielenkiintoisia näkemyksiä tulevaisuudesta, keskustelet asiantuntijoiden kanssa vapaassa ilmapiirissä ja luot henkilökohtaisesti kokonaisnäkemystä nopeasti muuttuvasta toimintaympäristöstä!

Kahvitilaisuudet ovat täysin veloituksettomia ja ne ovat avoinna kaikille! Kahvit järjestetään Teams-alustalla ja niitä houstaa Edelläkävijöiden tuotannon tiimin jäsenet yhdessä vaihtuvien vierailijoiden kanssa!

Ps. Haluatko etäkahvikutsut aina sähköpostiisi?

Liity Edelläkävijöiden jäseneksi, niin pidämme sinut ajan tasalla tulevista kahvitteluista! ☕

Liity Edelläkävijöihin

Edelläkävijät on yhteisö tulevaisuuden visionääreille. Jäsenenä nautit lukuisista Edelläkävijyyden eduista täysin ilmaiseksi!

Älä huoli, emme spämmää. Saat tapahtumailmoitusten lisäksi kerran viikossa mielenkiintoisen uutiskirjeen täynnä ajankohtaisia julkaisuja, joissa käsitellään liiketoimintaan, muotoiluun ja tulevaisuuteen liittyviä teemoja. 


MUKANA KAHVEILLA 15.12.2023
Janne Haonperä

Janne Haonperä

Senior HubSpot Consultant, Kaks.io Labs

Daniel uusi neliö.

Daniel-José Hänninen

Co-founder, Edelläkävijät


VIERAAKSI EDELLÄKÄVIJÖIDEN KAHVEILLE?

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan vieraaksi Edelläkävijöiden kahveille, voit olla yhteydessä Daniel-José Hänniseen daniel@kaks.io tai yhteisömanageriin sara@kaks.io.

Kahvien mahdollisia teemoja

  • Muotoilu ja design
  • Johtaminen
  • Asiakaskokemus
  • Teknologia
  • Talous ja sijoittamisen trendit
Otamme ehdotuksia vastaan

Ilmoittaudu mukaan!