Edelläkävijöiden kahvit 20.4.2023 ☕ Miten luodaan onnistunut asiakaskokemus?

Edelläkävijöiden aamukahveilla käsitellään liiketoimintaan, muotoiluun ja tulevaisuuteen liittyviä teemoja. EK-kahvit on rento kohtaamispaikka, jossa keskustellaan vapaasti ajankohtaisista aiheista ja ilmiöistä.

Edelläkävijät toivottavat sinut tervetulleeksi virtuaalisille etäkahveille heti aamutuimaan! Seuraavat kahvit järjestetään torstaina 20.4.2023 kello 08.30 - 09.30!

Kahveilla perehdymme kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen luomiseen

Onnistunut asiakaskokemus rakentuu yhteisessä arjessa asiakkaiden kanssa. Siihen vaikuttavat asiakkaiden tunteet, mielikuvat sekä yrityksen ja asiakkaiden väliset kohtaamiset. 

Hyvä asiakaskokemus muodostuu ostetusta tuotteesta tai palvelusta, sen ympärille tuotetusta viestinnästä, palvelukokonaisuudesta ja jälkihoidosta. Asiakaskokemukseen vaikuttavat siis aivan kaikki pienistä yksityiskohdista lähtien; jokainen kohtaaminen yrityksen edustajien kanssa, tilausvahvistuksen tai laskun teksti, nettisivut ja palvelun sujuvuus. Tämän vuoksi asiakaskokemuksen muodostumiseen ja sen ohjaamiseen kannattaa vaikuttaa aktiivisesti.

Kysymys kuuluukin, miten asiakaskokemusta johdetaan ja miten onnistunut asiakaskokemus luodaan? Aiheeseen meidät perehdyttää VALO Hotel & Workin toimitusjohtaja Jarkko Härmälä. Keskustelua isännöi Vere Designin toimitusjohtaja Daniel-José Hänninen

EK-kahveilla läpikäytävät aiheet pähkinänkuoressa:

  • Miten kokonaisvaltainen asiakaskokemus muodostuu digitaalisesta palvelupolusta, tilakokemuksesta ja asiakaspalvelusta?
  • Mitkä ovat tärkeimmät yksittäiset tekijät ikimuistoisessa asiakaskokemuksessa?
  • Miten upeaa asiakaskokemusta johdetaan organisaatioissa?
Ilmoittaudu mukaan kahvittelemaan Edelläkävijöiden kesken! ☕

 

EDELLÄKÄVIJÖIDEN KAHVIT -KONSEPTI

Mitä - kenelle - missä?

Tarjoamme Edelläkävijöille ja muille liiketoimintamuotoilusta ja tulevaisuuden ilmiöistä kiinnostuneille digitaalisen kohtaamispaikan, jossa pääset vaihtamaan näkemyksiä, verkostoitumaan, inspiroitumaan ja oppimaan uutta alansa asiantuntijoiden johdolla.

Edelläkävijöiden kahvien tavoitteena on innostaa ja innostua yhdessä ajankohtaisesta teemasta. Kahvittelun lomassa tapaat ajatusjohtajia, kuulet mielenkiintoisia näkemyksiä tulevaisuudesta, keskustelet asiantuntijoiden kanssa vapaassa ilmapiirissä ja luot henkilökohtaisesti kokonaisnäkemystä nopeasti muuttuvasta toimintaympäristöstä!

Kahvitilaisuudet ovat täysin veloituksettomia ja ne ovat avoinna kaikille! Kahvit järjestetään Teams-alustalla ja niitä houstaa Edelläkävijöiden tuotannon tiimin jäsenet yhdessä vaihtuvien vierailijoiden kanssa!

Ps. Haluatko etäkahvikutsut aina sähköpostiisi?

Liity Edelläkävijöiden jäseneksi, niin pidämme sinut ajan tasalla tulevista kahvitteluista! ☕

Liity Edelläkävijöihin

Edelläkävijät on yhteisö tulevaisuuden visionääreille. Jäsenenä nautit lukuisista Edelläkävijyyden eduista täysin ilmaiseksi!

Älä huoli, emme spämmää. Saat tapahtumailmoitusten lisäksi kerran viikossa mielenkiintoisen uutiskirjeen täynnä ajankohtaisia julkaisuja, joissa käsitellään liiketoimintaan, muotoiluun ja tulevaisuuteen liittyviä teemoja. 


MUKANA KAHVEILLA 20.4.2023
Jarkko Härmälä

Jarkko Härmälä

Toimitusjohtaja, VALO Hotel & Work

image00002-1

Daniel-José Hänninen

Kahvien moderaattori
Toimitusjohtaja, Vere Design Oy


VIERAAKSI EDELLÄKÄVIJÖIDEN KAHVEILLE?

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan vieraaksi Edelläkävijöiden kahveille, voit olla yhteydessä Daniel-José Hänniseen daniel@vere.fi tai yhteisömanageriin sara@vere.fi.

Kahvien mahdollisia teemoja

  • Muotoilu ja design
  • Johtaminen
  • Asiakaskokemus
  • Teknologia
  • Talous ja sijoittamisen trendit
Otamme ehdotuksia vastaan

Ilmoittaudu mukaan!