Edelläkävijöiden kahvit ☕ 20.10.2022: Tulevaisuuden työympäristöt

Edelläkävijöiden aamukahveilla käsitellään liiketoimintaan, muotoiluun ja tulevaisuuteen liittyviä teemoja. EK-kahvit on rento kohtaamispaikka, jossa keskustellaan vapaasti ajankohtaisista aiheista ja ilmiöistä.

Edelläkävijät toivottavat sinut tervetulleeksi virtuaalisille etäkahveille heti aamutuimaan!
Seuraavat kahvit järjestetään torstaina 20.10. kello 08:30 - 09:20!

Aiheena tulevaisuuden työympäristöt

Edelläkävijöiden seuraavilla aamukahveilla käsittelyyn otetaan tulevaisuuden työympäristöt. Pandemian myötä odotukset työympäristöille ovat muuttuneet merkittävästi ja niiden rooli työntekijöiden työnteon tukemisessa on erilainen kuin aikaisemmin. Työympäristöjen tulisi entistä vahvemmin tukea yksilöllisiä tapoja tehdä työtä sekä lisätä työn iloa, viihtyvyyttä, hyvinvointia sekä tuottavuutta. Aiheeseen meidät perehdyttää Martela Groupin Head of Business Design Eerikki Mikkola. Keskustelua isännöi Veren toimitusjohtaja Daniel-José Hänninen.

EK-kahveilla läpikäytävät aiheet pähkinänkuoressa:

  • Miltä näyttävät tulevaisuuden työympäristöt?
  • Mikä on ihmislähtöisen kehittämisen rooli työympäristöjen muotoilussa?
  • Miten vastuullisuus huomioidaan osana tulevaisuuden työympäristöjä?

Ilmoittaudu mukaan kahvittelemaan Edelläkävijöiden kesken! ☕

EDELLÄKÄVIJÖIDEN KAHVIT -KONSEPTI

Mitä - kenelle - missä?

Tarjoamme Edelläkävijöille ja muille liiketoimintamuotoilusta ja tulevaisuuden ilmiöistä kiinnostuneille digitaalisen kohtaamispaikan, jossa pääset vaihtamaan näkemyksiä, verkostoitumaan, inspiroitumaan ja oppimaan uutta alansa asiantuntijoiden johdolla.

Edelläkävijöiden kahvien tavoitteena on innostaa ja innostua yhdessä ajankohtaisesta teemasta. Kahvittelun lomassa tapaat ajatusjohtajia, kuulet mielenkiintoisia näkemyksiä tulevaisuudesta, keskustelet asiantuntijoiden kanssa vapaassa ilmapiirissä ja luot henkilökohtaisesti kokonaisnäkemystä nopeasti muuttuvasta toimintaympäristöstä!

Kahvitilaisuudet ovat täysin veloituksettomia ja ne ovat avoinna kaikille! Kahvit järjestetään Teams-alustalla ja niitä houstaa Edelläkävijöiden tuotannon tiimin jäsenet yhdessä vaihtuvien vierailijoiden kanssa!

Ps. Haluatko etäkahvikutsut aina sähköpostiisi?

Liity Edelläkävijöiden jäseneksi, niin pidämme sinut ajan tasalla tulevista kahvitteluista! ☕

Liity Edelläkävijöihin

Edelläkävijät on yhteisö tulevaisuuden visionääreille. Jäsenenä nautit lukuisista Edelläkävijyyden eduista täysin ilmaiseksi!

Älä huoli, emme spämmää. Saat tapahtumailmoitusten lisäksi kerran viikossa mielenkiintoisen uutiskirjeen täynnä ajankohtaisia julkaisuja, joissa käsitellään liiketoimintaan, muotoiluun ja tulevaisuuteen liittyviä teemoja. 


MUKANA KAHVEILLA 20.10.2022
Daniel

Daniel-José Hänninen

Eerikki_Mikkola_neliö2

Eerikki Mikkola


VIERAAKSI EDELLÄKÄVIJÖIDEN KAHVEILLE?

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan vieraaksi Edelläkävijöiden kahveille, voit olla yhteydessä Daniel-José Hänniseen daniel@vere.fi tai yhteisömanageriin sara@vere.fi.

Kahvien mahdollisia teemoja

  • Muotoilu ja design
  • Johtaminen
  • Asiakaskokemus
  • Teknologia
  • Talous ja sijoittamisen trendit
Otamme ehdotuksia vastaan

Ilmoittaudu mukaan!