Esiintymistaitoja Edelläkävijöille -valmennus 5.10.2023

Jännittääkö esiintyminen tai kaipaatko uusia näkökulmia puhumiseen? Edelläkävijöiden esiintymisvalmennus on toiminnallinen työpaja, jossa osallistujat pääsevät hiomaan esiintymistaitojaan draamaan ja improvisaatioon perustuvien harjoitusten avulla. Valmennus pidetään Veren toimistolla Helsingin keskustassa (Albertinkatu 23 A) torstaina 5.10.2023 klo 9.00 - 11.00.

Miksi osallistua esiintymisvalmennukseen?

Työelämä on täynnä erilaisia esiintymistilaisuuksia ja vuorovaikutusta: työhaastattelut, asiakasneuvottelut, projektin tuotosten esittelyt, kokoukset, puheenvuorot seminaareissa tai koulutuksissa… Esiintymistaidot tuovat näihin tilanteisiin itsevarmuutta ja luottamusta omiin kykyihin. Kun esiintyminen tuntuu mukavalta, menee viesti paremmin perille.

Hauskojen ja hyödyllisten harjoitusten avulla pääset tutkimaan esiintymisen eri ulottuvuuksia turvallisesti ja lempeästi, muista osallistujista muodostuvan, kannustavan yleisön edessä. Lähdemme liikkeelle sanattomasta viestinnästä, kehonkielestä ja hengityksestä, tutkimme yleisön ja esiintyjän välistä energiaa, ja teemme yksinkertaisia mutta tehokkaita puheharjoituksia.

Kenelle valmennus sopii?

Edelläkävijöiden esiintymisvalmennus sopii niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin esiintyjille. Vasta-alkaja saa valmennuksesta rohkeutta seistä yleisön edessä ja mahdollisuuden löytää omia vahvuuksiaan puhujana. Kokeneelle puhujalle valmennus antaa tilaisuuden kokeilla uutta ja hioa taitojaan. Olitpa sitten kokenut tai aloitteleva esiintyjä, tarjoaa valmennus hauskan parituntisen hyvässä seurassa.

Koulutukseen otetaan vain 20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan paikkasi pian! 

OHJELMA

Klo 9:00 - 9:30 Tilaisuuden avaus ja alkulämmittely

Klo 9:30 - 10:45 Esiintymisharjoituksia

Klo 10:45 - 11:00 Yhteenveto ja lopetus


KOULUTTAJA
Paula kasvokuva-1-1

Paula Laitio

Palvelumuotoilija, kouluttaja, harrastajanäyttelijä

Paula on monipuolinen palvelumuotoilija, kouluttaja ja esiintyjä. Paula toimii palvelumuotoilijana Vere Designilla, jossa hän fasilitoi erilaisia asiakasprojekteja muotoiluprosessin kaikissa vaiheissa. Paula on myös kokenut kouluttaja, joka suunnittelee ja toteuttaa osallistavia valmennuksia niin Vere Designin asiakkaille kuin Edelläkävijät-yhteisön jäsenillekin. Aktiivisena harrastajanäyttelijänä Paulalla on esiintymiskokemusta myös teatterilavoilta ja kameran edestä, ja esiintymisvalmennuksessa hän hyödyntääkin draaman ja improvisaation työkaluja yhdistettynä muotoilun menetelmiin.


KOULUTUKSEN HINTA

Esiintymistaitoja Edelläkävijöille -valmennuksen hinta on Edelläkävijöiden jäsenille vain 79€ (sis. alv). Muille esiintymisvalmennuksen hinta on 89€.

>> Liity jäseneksi maksutta

Saat laskun n. 2 viikkoa ennen valmennusta. Maksuehto laskulle on 14 vuorokautta. 

Huom! Valmennus järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä (6 hlö) täyttyy. Muussa tapauksessa järjestäjällä on oikeus siirtää tai peruuttaa koulutus.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Esiintymisvalmennus 5.10.2023 mainos