Hallituspaikka 2022 – Edelläkävijän etkot 13.10. 2022: Tulevaisuuden ennakointi ja heikot signaalit

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 30.11.2022 järjestettävä Hallituspaikka 2022 on tapahtuma yrityksille ja hallitusosaajille. Tapahtumassa kohtaavat riippumattomia osaajia hallitukseensa etsivät yritykset ja maamme hallitusosaajat. Ohjelmassa on huippukiinnostavia keynote -luentoja, täsmätietoa tarjoavia asiantuntijapuheenvuoroja, yrityspitchauksia, speed networkingia ja rentoa verkottumista. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille hallitustyöskentelystä kiinnostuneille.

Hallituspaikka 2022 -tapahtuman sisältökumppanina Edelläkävijät järjestävät tapahtuman digitaaliset etkot! Ne toteutetaan Edelläkävijöille tutulla aamukahvikonseptilla torstaina 13.10. klo 9.00 - 10.00! Etkot ovat siis rento kohtaamispaikka hallitustyöstä kiinnostuneille. Tilaisuudessa voit käydä ajatustenvaihtoa kollegoiden kanssa ja orientoitua Hallituspaikka 2022 -tapahtumaan!

Aiheena tulevaisuuden ennakointi ja heikot signaalit tulevaisuuden hallitustyöskentelyssä

Digitaalisten aamukahvien tavoitteena on rakentaa osallistujille kokonaisnäkemystä tulevaisuuden ennakoinnista sekä sen hyödyntämisestä tulevaisuuden kestävän liiketoiminnan rakentamisessa. Aamu rakentuu lyhyestä alustuksesta ja digitaalisesta ryhmäkeskustelusta Teams-ympäristössä, joiden pohjalta opit ymmärtämään toimintaympäristön muutokseen vaikuttavia ilmiöitä, heikkojen signaalien merkitystä ja tulevaisuuskuvien rakentamista VUCA-ympäristössä.

Edelläkävijän etkot on suunnattu sinulle, joka haluat oppia hyödyntämään tulevaisuuden ennakoinnin toimintamalleja ja menetelmiä entistäkin tehokkaammin sekä tulevaisuuden hallitustyössä että uusien palvelujen rakentamisessa nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Tilaisuus sopii myös aiheeseen ensimmäistä kertaa tutustuville.

Etkoilla saat vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitkä ilmiöt ja heikot signaalit vaikuttavat hallitustyön tulevaisuuteen?
  • Miten hallitustyön muutokseen tulee varautua tulevaisuudessa?
  • Mitkä ovat arvoa tuottavan hallitustyön kulmakivet tulevaisuudessa?

Voit ilmoittautua mukaan, vaikket osallistuisikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 30.11. järjestettävään Hallituspaikka 2022 -tapahtumaan. Ilmoittautuaksesi tapahtuman digitaalisille etkoille käytä ohessa olevaa lomaketta!

Pääset ostamaan lippuja Hallituspaikka 2022 -tapahtumaan alla olevasta linkistä. Tsekkaa myös Edelläkävijöiden Hallituspaikka 2022 -tapahtumassa järjestämä Tulevaisuuden hallitustyö 2025 -työpaja ja sen ohjelma alempaa! 🔥

>> Ilmoittaudu Hallituspaikka 2022 -tapahtumaan


EDELLÄKÄVIJÄN ETKOJEN OHJELMA

9.00 - 9.10 Tilaisuuden avaus ja aamun tavoite

Kai Virtanen, Vere Design Oy

9.05 - 9.20 Aiheen alustus: Toimintaympäristön muutos ja heikot signaali

Kai Virtanen, Vere Design Oy

9.20 - 9.50 Ryhmäkeskustelu: Tulevaisuuden ennakointi ja tulevaisuuksien suunnittelu

Kai Virtanen, Vere Design Oy

9.10 - 10.00 Yhteenveto ja tilaisuuden päätös

Kai Virtanen, Vere Design Oy


ETKOILLA MUKANA
kaitsu

Kai Virtanen

Kai Virtanen on toimintaympäristön muutoksen ja strategisen ennakoinnin edelläkävijä Suomessa. Hänellä on kokonaisvaltainen näkemys tulevaisuuden ennakoinnista, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja vastuullisen liiketoiminnan rakentamisesta erityisesti kaupan, energian ja teknologian arvoketjuissa. Kaitsu on toiminut asiakkaan äänenä, liiketoimintajohdon neuvonantajana ja vastuullisuusmentorina vuodesta 1998.

Daniel

Daniel-José Hänninen

Daniel on Vere Design Oy:n toimitusjohtaja, jonka sydän sykkii tulevaisuuden kestävälle muotoilulle. Hänellä on vahva ymmärrys tulevaisuuden ennakoinnin sekä design-metodologian hyödyntämisestä liiketoiminnan tukena. Hänen vahvuutensa on yhdistää analyyttinen ajattelu luovaan ongelmanratkaisuun sekä kääntää liiketoiminnallisia haasteita designin kielelle.


EDELLÄKÄVIJÄT HALLITUSPAIKKA 2022 -TAPAHTUMASSA

Edelläkävijät ovat mukana Hallituspaikka 2022 - tapahtumassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 30.11.2022 klo 8.30 - 11.50. Edelläkävijät kouluttavat messukävijöitä tulevaisuuden hallitustyöskentelyyn ravintola Rigassa järjestettävässä Tulevaisuuden hallitustyö 2025 -työpajassa.

Aamupäivän työpajan tavoitteena on rakentaa osallistujille kokonaisnäkemystä tulevaisuuden ennakoinnista sekä sen hyödyntämisestä tulevaisuuden kestävän liiketoiminnan rakentamisessa. Koulutuksen käytännön osuudessa tulevaisuuden ennakointia tullaan soveltamaan tulevaisuuden hallitustyöskentelyyn.

Koulutuksessa opit ymmärtämään toimintaympäristön muutokseen vaikuttavia ilmiöitä, heikkojen signaalien merkitystä liiketoimintaan, ketterää skenaariotyötä ja tulevaisuuskuvien rakentamista yhdessä muiden hallitusammattilaisten kanssa.

Tulevaisuuden hallitustyö 2025 -työpajan ohjelma


8.30-9.00
Saapuminen ja aamukahvit

9.00-9.15
Tilaisuuden avaus ja aamupäivän tavoite / Kai Virtanen, Vere Design Oy

9.15-9.45 ALUSTUS
Tulevaisuuden ennakointi ja kansainvälistymisen mahdollisuudet / Hanna Ristola, Toimitusjohtaja, Premix Oy

9.45-10.15 TEORIA
Toimintaympäristön muutos ja heikot signaalit / Kai Virtanen, Vere Design Oy

10.15-11.15 RYHMÄTYÖ
Tulevaisuuden ennakointi ja tulevaisuuksien suunnittelu

11.15-11.45 RYHMÄTYÖ
Tuotosten esittely ja ryhmäkeskustelu

11.45-11.50 Yhteenveto ja tilaisuuden päätös / Kai Virtanen, Vere Design Oy

OSTA LIPPU HALLITUSTYÖ 2025 -TYÖPAJAAN

Ilmoittaudu mukaan Edelläkävijän digitaalisille etkoille