Edelläkävijöiden täsmäkoulutus: Tekoäly modernin myyntityön tukena 18.1.2024

Edelläkävijät järjestää täsmäkoulutuksen tekoälyn hyödyntämisestä myyntityössä. Koulutus toteutetaan virtuaalisesti Teams-alustalla torstaina 18.1.2024 kello 09.00-15.00.

AI ei ole enää pelkkä muotisana, vaan sitä pystytään hyödyntämään tehokkaasti arjessa modernien työkalujen kautta. Tekoälyn integroiminen osaksi myynnin työkalupakkia on osa myynnin tulevaisuutta ja välttämätön askel kohti entistä dataohjautuvampaa liiketoimintaa.

Nykypäivän nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä teknologian tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntäminen on edellytys menestymiselle. Valjastamalla tekoälyn käyttöön vapautamme aikaamme työtehtäviin, jotka vaativat soveltamista ja ajastustyötä. AI muokkaa myynnin toimintakenttää auttaen meitä toimimaan tehokkaammin, järkevämmin ja tuloksellisemmin.

Tervetuloa Edelläkävijöiden modernin myynnin täsmäkoulutukseen!

Edelläkävijöiden täsmäkoulutus on kuuden tunnin vuorovaikutteinen ja keskusteleva syväsukellus tekoälyn mahdollisuuksiin myyntityössä. Koulutuksessa opit, miten tekoälyä voidaan hyödyntää modernin myyntityön ja myynnin raportoinnin tukena, tutustut tekoälyn sovelluksiin myynnin toimintakentällä ja saat avaimia tekoälyn valjastamiseen oman ja organisaatiosi myyntityön avuksi. Käsittelemme päivän aikana myös tekoälyn etiikkaan ja tietoturvaan liittyviä kysymyksiä.

Koulutus rakentuu aamupäivän teoriaosuudesta sekä iltapäivän harjoituksista, joissa osallistujat pääsevät kokeilemaan myynnin AI-työkaluja käytännössä. Koulutus pohjautuu erityisesti HubSpot-alustan tarjoamiin tekoälyratkaisuihin, mutta käsittelemme aihetta myös yleisemmästä näkökulmasta muiden generatiivisen AI:n sovellusten kautta eikä osallistuminen edellytä kokemusta HubSpotista.

Kenelle koulutus sopii ja mitä siitä saa?

Koulutus sopii sinulle, jos haluat ymmärtää tarjolla olevien tekoälyratkaisujen mahdollisuuksia ja merkitystä myyntityölle sekä oppia hyödyntämään tekoälyä entistä tehokkaammin myynnin toimintakentässä. Koulutukseen voi osallistua ilman aiempaa kokemusta generatiivisesta tekoälystä tai myynnin AI-työkaluista.

Koulutukseen osallistumisesta saat digitaalisen sertifikaatin osoituksena täsmäkoulutuksen suorittamisesta. Koulutukseen otetaan vain 24 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan paikkasi pian! 

OHJELMA

Klo 9:00 - 9:30 Tilaisuuden avaus ja tavoitteet

Klo 9:30 - 10:00 Tekoälyn perusteet ja kehitys

Klo 10:00 - 11:00 Tekoäly myynnin tukena

Klo 11:00 - 11:30 Tekoälyn etiikka ja tietoturva

Klo 11.30 - 12.30 Lounas

Klo 12:30 - 14:30 Ryhmätyö: Myynnin AI-työkalut käytännössä

Klo 14:30 - 15:00 Yhteenveto ja tilaisuuden päätös


KOULUTTAJAT
Noora Pohtola

Noora Pohtola

Noora on analyyttinen HubSpot-konsultti, joka on erikoistunut virtaviivaistamaan myynnin ja raportoinnin prosesseja. Hän innostuu uusista tekoälyn tarjoamista mahdollisuuksista ja niiden sulauttamisesta osaksi myyntitiimin päivittäistä työtä.

Paula värikuva neliö

Paula Laitio

Paula on palvelumuotoilija ja ihmiskeskeinen insinööri, joka hyödyntää generatiivista tekoälyä luovan ongelmanratkaisun työkaluna ja ideointikumppanina niin työssään kuin vapaa-ajalla.


KOULUTUKSEN HINTA

Saat täsmäkoulutuksen nyt early bird -hintaan 399 € (sis. alv), kun ilmoittaudut 21.12.2023 mennessä. Edelläkävijöiden jäsenille early bird -hinta on vain 349 €.

21.12.2023 jälkeen koulutuksen hinta on 449 €. Voit kuitenkin hyödyntää 50 euron Edelläkävijyys-edun myös tästä hinnasta, jolloin maksettavaksi jää vain 399 €.

>> Liity jäseneksi maksutta

Saat laskun n. viikkoa ennen koulutusta. Maksuehto laskulle on 14 vuorokautta. 

Huom! Koulutus järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä (8 hlö) täyttyy. Muussa tapauksessa järjestäjällä on oikeus siirtää tai peruuttaa koulutus.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Tekoäly modernin myyntityön tukena 18.1.2024 ilmoittaudu mukaan