<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1332712247141968&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tulevaisuuden ennakoinnin täsmäkoulutus 31.8.2022

Paljon toivottu tulevaisuuden ennakoinnin täsmäkoulutus järjestetään elokuussa. Koulutus toteutetaan digitaalisesti Teams-alustalla keskiviikkona 31.8.2022 kello 09.00-15.00.

Koulutuksen tavoitteena on rakentaa osallistujille kokonaisnäkemystä tulevaisuuden ennakoinnista sekä sen hyödyntämisestä tulevaisuuden kestävän liiketoiminnan rakentamisessa. Koulutuksen käytännön osuudessa tulevaisuuden ennakointia tullaan soveltamaan tulevaisuuden vastuullisen liiketoiminnan rakentamisessa.  Koulutuksessa opit ymmärtämään toimintaympäristön muutokseen vaikuttavia ilmiöitä, heikkojen signaalien merkitystä liiketoimintaan, ketterää skenaariotyötä ja tulevaisuuskuvien rakentamista yhdessä muiden Edelläkävijöiden kanssa.

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat oppia hyödyntämään tulevaisuuden ennakoinnin toimintamalleja ja menetelmiä entistäkin tehokkaammin sekä vastuullisen liiketoiminnan kehittämisessä että uusien palvelujen rakentamisessa. Koulutus sopii myös aiheeseen ensimmäistä kertaa tutustuville.

Mitä koulutus pitää sisällään?

Kuuden tunnin koulutuspäivän aikana kokeneet kouluttajamme perehdyttävät sinut toimintaympäristön muutoksen ja tulevaisuuden ennakoinnin mielenkiintoiseen maailmaan. Tärkeä osa koulutusta ovat ryhmätyöt, jossa tutustut kollegoihin myös muilta toimialoilta. Koulutus on vuorovaikutteinen ja keskusteleva. Koulutuksen teemoja tukevat käytännön harjoitukset, joissa pääset mm. tutustumaan ilmiökartan rakentamiseen Futures Platform -työkalulla. 

Täsmäkoulutuksen ennakkotehtävät ja ryhmätyöt kohdistuvat vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen, mutta sekä toimintamallit että menetelmät ovat yhteensopivia myös muiden tulevaisuuden ennakoinnin kohteiden kanssa. Koulutuksen ennakkotehtävät saat sähköpostiisi 10 arkipäivää ennen koulutuspäivää. Ennakkotehtävän suorittamiseen on hyvä varata aikaa noin 90 minuuttia.

Koulutukseen osallistumisesta saat digitaalisen sertifikaatin osoituksena Tulevaisuuden ennakointi ja vastuullinen liiketoiminta -koulutuksen suorittamisesta. Koulutukseen otetaan vain 24 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan paikkasi pian! 

OHJELMA

Klo 9:00 - 9:30 Tilaisuuden avaus ja ennakkotehtävän tulokset

Klo 9:30 - 10:30 Toimintaympäristön muutos ja heikot signaalit

Kouluttajana Kai Virtanen

Klo 10:30 - 10:45 Kahvitauko

Klo 10:45 - 11:30 Tulevaisuuden ennakointi ja tulevaisuuksien suunnittelu

Kouluttajana Kai Virtanen

Klo 11:30 - 12:00 Ryhmäkeskustelu

Osallistujien aamupäivän havainnot

Ryhmäkeskustelun isäntänä Kai Virtanen.

Klo 12:00 - 12.45 Lounas

Klo 12:45 - 14:00 Ryhmätyö

Tulevaisuuskuvan rakentaminen

Näkökulmana vastuullinen liiketoiminta kaupan, energian ja teknologian arvoketjuissa.


Ryhmätyön vetäjänä Daniel Hänninen

Klo 14:00 - 14:15 Kahvitauko

Klo 14.15 - 14:45 Ryhmäkeskustelu

Iltapäivän ryhmätyön tulosten esittely

Ryhmäkeskustelun isäntänä Daniel Hänninen

Klo 14:45 - 15:00 Yhteenveto ja tilaisuuden päätös


KOULUTTAJAT
kaitsu

Kai Virtanen

Kai Virtanen on toimintaympäristön muutoksen ja strategisen ennakoinnin edelläkävijä Suomessa. Hänellä on kokonaisvaltainen näkemys tulevaisuuden ennakoinnista, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja vastuullisen liiketoiminnan rakentamisesta erityisesti kaupan, energian ja teknologian arvoketjuissa. Kaitsu on toiminut asiakkaan äänenä, liiketoimintajohdon neuvonantajana ja vastuullisuusmentorina vuodesta 1998. 

Daniel

Daniel-José Hänninen

Daniel Hänninen on palvelumuotoilija, jonka sydän sykkii designille. Hänellä on vahva ymmärrys designin johtamista sekä design-metodologian hyödyntämisestä liiketoiminnan tukena. Danielin vahvuutena on yhdistää analyyttinen ajattelu luovaan ongelmanratkaisuun sekä kääntää liiketoiminnallisia haasteita vastuullisiksi käyttäytymismalleiksi arjessa.


KOULUTUKSEN HINTA

Saat täsmäkoulutuksen nyt early bird -hintaan 249€ (sis. alv), kun ilmoittaudut 4.8.2022 mennessä. Edelläkävijöiden jäsenille early bird -hinta on 199€.

4.8.2022 jälkeen koulutuksen hinta on 299€. Voit kuitenkin hyödyntää 50 euron Edelläkävijyys-edun myös tästä hinnasta, jolloin maksettavaksi jää vain 249€.

Lähetämme laskun n. 2 viikkoa ennen koulutusta. Maksuehto laskulle on 14 vuorokautta. 

Huom! Koulutus järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä (8 hlö) täyttyy. Muussa tapauksessa järjestäjällä on oikeus siirtää tai peruuttaa koulutus.

Liity Edelläkävijöiden jäseneksi

Täytä ilmoittautumislomake

Vastuullisuus x golf sivubanneri 4