Edelläkävijöiden golfpäivä 8.8.2023 – Vastuullisuus 💛 Sijoittaminen

Edelläkävijöiden Vastuullisuus 💛 Sijoittaminen -tapahtuma järjestetään tiistaina 8.8.23 klo 9.30 - 18.00 Hills by GoGolf -golfresortilla osoitteessa Luolaistentie 24, 03430 Jokikunta. Tapahtuman teemana on vastuullinen sijoittaminen – kuulet paikan päällä mielenkiintoisia puheenvuoroja, pääset keskustelemaan aiheista sekä tietysti pelaamaan golfia! 

Päivä aloitetaan aamiaisella Hills by GoGolfin tiloissa. Aamiaisen jälkeen pureudutaan vastuulliseen sijoittamiseen kolmen asiantuntijan puheenvuoron kautta, joiden jälkeen tarjoillaan lounas. Kello 13.00 alkaa Edelläkävijöiden 18 reiän mittainen golfkilpailu. Iltapäivän golfkilpailun pelimuotona toimi tasoituksellinen pistebogey. Vaihtoehtona golfkierrokselle on samaan aikaan alkava Päivässä golfariksi -kurssi. GoGolf tarjoaa välineistön kurssille, mutta otathan golfkierrokselle mukaan oman golfbägisi!

Tilaisuuden asiantuntijapuheenvuorot pitävät Suomen Osakesäästäjät ry:n toimitusjohtaja Victor Snellman, NCC Buildingin strategiajohtaja Ismo Tiittanen sekä CapManin toimitusjohtaja Pia Kåll. Aamun isäntänä toimii monille Edelläkävijöille tuttu golfari, Vere Designin Kai Virtanen.

Osallistumismaksun sijaan kannustamme vapaaehtoiseen lahjoitukseen (10-1000€) tapahtumakumppanina toimivalle John Nurmisen Säätiölle Itämeren pelastamiseksi! Liity Edelläkävijöiden tiimiin ja valitse itse, minkä palan Itämerta pelastat! Lahjoituksilla John Nurmisen Säätiö toteuttaa konkreettisia Itämeren pelastustoimia meren rehevöitymisen ja luontokadon pysäyttämiseksi.

John Nurmisen Säätiön rahankeräyslupa. RA/2021/1341. ÅLR/2022/10122. Käyttötarkoitus: Itämeren ja sen perinnön pelastaminen.


Pelastetaan yhdessä Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville! Kiitämme vastuullisuudestasi!

Huom! Tapahtumaan mahtuu 80 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan paikkasi pian! 🔥

Ps. Ilmoittautumisen yhteydessä voit vielä tarkentaa, mihin tapahtuman osioihin osallistut!

TIESITKÖ, ETTÄ...

  • Suomessa on yli 180 kenttää ja lähes 160 000 golfin harrastajaa
  • Suomen golfkentillä käveltiin kaudella 2021 noin 38 miljoonaa kilometriä (kierroksen aikana askeleita kertyy 11 000-17 000 kpl)
  • Golfliiton Golfkenttä 2030 -hankeen myötä kentille on rakennettu yhteinen GEO-sertifiointiohjelma ympäristövastuullisuuden edistämiseen
  • Golf tavoitteleekin hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä
OHJELMA

Klo 9.30- 10.00 Saapuminen ja aamukahvit

Aamukahvit tarjolla Hills by GoGolfin tiloissa

Klo 10.00 - 10.10 Tilaisuuden avaus

Kai Virtanen, Liiketoimintajohtaja, Vere Design

Kai Virtanen on toimintaympäristön muutoksen ja strategisen ennakoinnin edelläkävijä Suomessa. Hänellä on kokonaisvaltainen näkemys tulevaisuuden ilmiöistä, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palveluliiketoiminnan johtamisesta erityisesti kaupan ja energian arvoketjussa.

Klo 10.10 - 10.40 Vastuullinen sijoittaminen; hössötystä vai modernin sijoittamisen kulmakivi / Victor Snellman

Vastuullisesta sijoittamisesta on terminä viime vuosina yleistynyt huomattavasti ja monen mielestä uudessa ismissä on jo menty överiksi. Mitä ylipäänsä on vastuullinen sijoittaminen? Entä mitä suomalaiset sijoittajat ajattelevat siitä?

Victor Snellman, Toimitusjohtaja, Suomen Osakesäästäjät ry

Victor Snellman on Osakesäästäjien toimitusjohtaja ja Viisas Raha -talouslehden päätoimittaja. Ennen Osakesäästäjiä Snellman on tehnyt muun muassa kansainvälistä myyntiä ja markkinointia, tuotteistamista, konsultointia sekä raportointia ja analytiikkaa suomalaisissa yhtiöissä ja yliopistoissa. Koulutukseltaan Snellman on kemian tekniikan diplomi-insinööri (TKK/Aalto) ja kauppatieteiden maisteri laskentatoimesta (LUT).

Klo 10.40 - 11.10 Vastuullista rakentamista / Ismo Tiittanen

  • Miten vastuullisuus näkyy kiinteistö- ja rakennusalalla?
  • Investoidako vihreisiin kiinteistöihin?
  • Mitä konkreettisia haasteita vähähiiliseen rakentamiseen liittyy?

Ismo Tiittanen, Strategiajohtaja, NCC Building Suomi

Ismo Tiittanen on pitkän linjan strategia-ammattilainen, jolle vastuullisuus on sydämen asia. Hän on toiminut viimeiset 9 vuotta kiinteistö- ja rakennusalalla strategia-, kehitys- ja vastuullisuusjohtajana YIT:llä ja Lassila & Tikanojalla, ja sitä ennen liikkeenjohdon konsulttina mm. Deloittella. YIT:n vastuullisuusjohtajana toimiessaan hän on ollut rakentamassa Pariisin ilmastosopimuksen mukaisia ilmastotavoitteita ja tiekarttaa matkalla kohti hiilineutraaliutta.

Klo 11.10 - 11.25 Tauko

Klo 11.25 - 12.05 Pääomasijoittajan rooli yhteiskunnan ja talouden vastuullisuuden edistäjänä / Pia Kåll

  • Pääomasijoittajan mahdollisuus ja velvollisuus edesauttaa laajasti yritysten, kiinteistöjen ja infrastruktuurin siirtymää kohti vastuullisempia toimintamalleja
  • Fokus ilmastoon ja sukupuolten tasa-arvoon oli mukava, mutta kapea alku, joka ei ole läheskään riittävää. Miten siitä eteenpäin?

Pia Kåll, Toimitusjohtaja, CapMan

CapMan on Pohjoismainen pääomasijoittaja jolla on n. 5 miljardia euroa hallinoitavia varoja, jotka sijoitetaan Pohjoismaisiin ei-listattuihin kiinteistöihin, infrastruktuuriin sekä pieniin ja keskisuuriin kasvuyrityksiin. Vuosina 2017-2023 Pia vastasi CapManin buyout-sijoitustoiminnasta. Ennen CapMania Pia oli Outotecin johtoryhmän jäsen vastuunaan strategia, markkinointi ja toimintojen kehittämisestä. Sitä ennen hän toimi liikkeenjohdon konsulttina McKinsey & Companylla.

Klo 12.05 - 12.10 Tilaisuuden yhteenveto ja päätös

Kai Virtanen, Liiketoimintajohtaja, Vere Design

Kai Virtanen on toimintaympäristön muutoksen ja strategisen ennakoinnin edelläkävijä Suomessa. Hänellä on kokonaisvaltainen näkemys tulevaisuuden ilmiöistä, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palveluliiketoiminnan johtamisesta erityisesti kaupan ja energian arvoketjussa.

Klo 12.10 - 12.45 Lounas

Lounas tarjoillaan Hills by GoGolfin tiloissa

Klo 12.45 - 13.00 Infotilaisuus golfkilpailuun/-kurssille osallistujille

Infotilaisuus pidetään golfresortin etupihalla

Klo 13.00 - 18.00 Edelläkävijöiden golfkilpailu / Päivässä golfariksi -kurssi

Saat lisätietoja sähköpostitse ennen tapahtumaa!


ESIINTYJÄT
Victor Snellman1

Victor Snellman

Toimitusjohtaja, Suomen Osakesäästäjät

Ismo_Tiittanen-1

Ismo Tiittanen

Strategiajohtaja, NCC Building

Pia_Kåll_CapMan

Pia Kåll

Toimitusjohtaja, CapMan
kai_virtanen3

Kai Virtanen

Liiketoimintajohtaja, Vere Design


TAPAHTUMASSA MUKANA

gogolf-logo

GoGolf on paitsi golfmedia myös voimakkaasti kasvavalla golfmarkkinalla toimiva kasvuyhtiö ja toimialan innovatiivinen uudistaja.

GoGolfin ainutlaatuinen liiketoimintakonsepti perustuu noin 50 000 pelaajasta muodostuvan yhteisön palvelemiseen. Konsepti helpottaa lajin harrastamista ympärivuotisesti ja tarjoaa kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen golfareille.

jns-vaaka-suomi-sininen-rgb

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöongelmia, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa. Säätiön tehtävänä on myös vaalia, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä. Työtä ohjaavat tulokset ja vaikuttavuus. Säätiön toimintaa rahoitetaan pääosin lahjoituksilla ja avustuksilla.

>> Liity Edelläkävijöiden tiimiin ja tee lahjoitus Itämeren pelastamiseksi!

ILMOITTAUDU MUKAAN TAPAHTUMAAN