Edelläkävijät - Käyttöehdot

Viimeksi muokattu 15.6.2023

Yleistä

Käyttäessäsi Edelläkävijät-yhteisön palveluita sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Tutustu ehtoihin sekä tietosuojaselosteeseen ennen palvelun käyttöä.

Sisältö

Pidätämme oikeuden muokata näitä ehtoja ja tietosuojakäytäntöjä milloin tahansa muuttamalla ehdot sivuillemme tai lähettämällä tiedon yhteisöön rekisteröityneille käyttäjille.

Käyttäjät voivat hyödyntää sisältöä omassa organisaatiossaan, mutta eivät voi myydä tai levittää palvelun sisältöä oman organisaationsa ulkopuolelle ilman Vere Design Oy:n suostumusta. Kaikki palvelun sisältö ja sen oikeudet jäävät meidän tai kolmansien osapuolten omaisuudeksi.

Saat kerran viikossa sähköpostiisi koosteen Edelläkävijöiden uusimmista aiheista, ilmiöistä, tapahtumista ja blogikirjoituksista.

Tilit

Pidätämme oikeuden muokata palvelua tai lopettaa kokonaan palvelun milloin tahansa joko pysyvästi tai väliaikaisesti. Jos näin tapahtuu, emme tarjoa korvauksia lopetetuista tai muokatuista palveluista, lukuun ottamatta koulutuksiin liittyvien ennakkomaksujen palauttamista.

Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan keskeyttää, lopettaa, muuttaa tai poistaa tilejä sekä rajoittaa pääsyä Edelläkävijät-palveluun.

Jäsenmaksut

Edelläkävijät on jäsenilleen täysin maksuton yhteisö.

Eroaminen yhteisöstä

Mikäli haluat erota yhteisöstä, voit tehdä sen täyttämällä lomakkeen täällä. Samalla menetät oikeuden salasanalla suojattuihin sisältöihin (ilmiöt, mediat, menetelmät) etkä enää jatkossa saa jäsenkirjettä ja kutsuja Edelläkävijöiden koulutuksiin tai tapahtumiin.

Lisätietoa

Sara Malinen
Yhteisömanageri
sara@vere.fi