Edelläkävijöiden kahvit 24.8.2023 ☕ Advisory Board kasvun tukena

Edelläkävijöiden aamukahveilla käsitellään liiketoimintaan, muotoiluun ja tulevaisuuteen liittyviä teemoja. EK-kahvit on rento kohtaamispaikka, jossa keskustellaan vapaasti ajankohtaisista aiheista ja ilmiöistä.

Edelläkävijät toivottavat sinut tervetulleeksi virtuaalisille etäkahveille heti aamutuimaan! Seuraavat kahvit järjestetään torstaina 24.8.2023 kello 08.30 - 09.30!

Kahveilla perehdymme Advisory Boardin hyödyntämiseen kasvun tukena

Toimintaympäristön muuttuessa yhä nopeammin yritykset läpi toimialojen tarvitsevat uudenlaista osaamista kasvun tueksi. Toimialojen väliset rajat hämärtyvät, uusien disruptiivisten kilpailijoiden uhka kasvaa jatkuvasti ja asiakkaiden tarpeet muuttuvat nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Kasvun uralla pysyäkseen yritysten tulee hankkia uudenlaista strategisen tason osaamista, jota ei kuitenkaan aina kannata palkata yritykseen sisään. Advisory Board tarjoaa ratkaisun tähän haasteeseen. Advisory Board on ryhmä asiantuntijoita, jotka tukevat yrityksen johtoa ja/tai hallitusta strategisen tason neuvonantajina. Advisory Board -toiminta on yritykselle erinomainen mahdollisuus tuoda organisaatioon täsmäosaamista esimerkiksi kasvun ja kansainvälistymisen tueksi.

Perehdymme Advisory Boardin hyödyntämiseen kasvun tukena Edelläkävijöiden seuraavilla kahveilla. Aihetta meille avaa Tarja Ilvonen, joka toimii InHunt Groupissa Senior Headhunterina, minkä lisäksi hän vastaa InHunt Boards Oy:n toimitusjohtajana hallitushauista, Advisory Board -toimintamalleista sekä hallitusten ja johtajien valmennuksista sekä coachauksesta. Keskustelua isännöi Vere Designin toimitusjohtaja Daniel-José Hänninen

EK-kahveilla läpikäytävät aiheet pähkinänkuoressa:

  • Miten yrityksen kasvua tukeva Advisory Board rakennetaan?
  • Mikä arvoa Advisory Board tuo yritykselle ja mikä sen rooli on yrityksen arjessa?
  • Miten Advisory Board kytketään osaksi yrityksen johtamisjärjestelmää?
Ilmoittaudu mukaan kahvittelemaan Edelläkävijöiden kesken! ☕

 

EDELLÄKÄVIJÖIDEN KAHVIT -KONSEPTI

Mitä - kenelle - missä?

Tarjoamme Edelläkävijöille ja muille liiketoimintamuotoilusta ja tulevaisuuden ilmiöistä kiinnostuneille digitaalisen kohtaamispaikan, jossa pääset vaihtamaan näkemyksiä, verkostoitumaan, inspiroitumaan ja oppimaan uutta alansa asiantuntijoiden johdolla.

Edelläkävijöiden kahvien tavoitteena on innostaa ja innostua yhdessä ajankohtaisesta teemasta. Kahvittelun lomassa tapaat ajatusjohtajia, kuulet mielenkiintoisia näkemyksiä tulevaisuudesta, keskustelet asiantuntijoiden kanssa vapaassa ilmapiirissä ja luot henkilökohtaisesti kokonaisnäkemystä nopeasti muuttuvasta toimintaympäristöstä!

Kahvitilaisuudet ovat täysin veloituksettomia ja ne ovat avoinna kaikille! Kahvit järjestetään Teams-alustalla ja niitä houstaa Edelläkävijöiden tuotannon tiimin jäsenet yhdessä vaihtuvien vierailijoiden kanssa!

Ps. Haluatko etäkahvikutsut aina sähköpostiisi?

Liity Edelläkävijöiden jäseneksi, niin pidämme sinut ajan tasalla tulevista kahvitteluista! ☕

Liity Edelläkävijöihin

Edelläkävijät on yhteisö tulevaisuuden visionääreille. Jäsenenä nautit lukuisista Edelläkävijyyden eduista täysin ilmaiseksi!

Älä huoli, emme spämmää. Saat tapahtumailmoitusten lisäksi kerran viikossa mielenkiintoisen uutiskirjeen täynnä ajankohtaisia julkaisuja, joissa käsitellään liiketoimintaan, muotoiluun ja tulevaisuuteen liittyviä teemoja. 


MUKANA KAHVEILLA 24.8.2023
IMG_3672

Tarja Ilvonen

Senior Headhunter, InHunt Group
Toimitusjohtaja, InHunt Boards Oy

image00002-1

Daniel-José Hänninen

Kahvien moderaattori
Toimitusjohtaja, Vere Design Oy


VIERAAKSI EDELLÄKÄVIJÖIDEN KAHVEILLE?

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan vieraaksi Edelläkävijöiden kahveille, voit olla yhteydessä Daniel-José Hänniseen daniel@vere.fi tai yhteisömanageriin sara@vere.fi.

Kahvien mahdollisia teemoja

  • Muotoilu ja design
  • Johtaminen
  • Asiakaskokemus
  • Teknologia
  • Talous ja sijoittamisen trendit
Otamme ehdotuksia vastaan

Ilmoittaudu mukaan!