Vastuullisuus ūüíõ Golf 16.08.2022

Edell√§k√§vij√∂iden Vastuullisuus ūüíõ Golf -tapahtuma j√§rjestet√§√§n tiistaina 16.8.22 klo 9.00 - 18.00 Hills by GoGolf -golfresortilla osoitteessa Luolaistentie 24, 03430 Jokikunta. Tapahtuman teemana on vastuullisuus ja vapaa-aika ‚Äď kuulet paikan p√§√§ll√§ mielenkiintoisia puheenvuoroja, p√§√§set keskustelemaan vastuullisuudesta sek√§ tietysti pelaamaan golfia! 

Päivä aloitetaan herkullisella aamiaisella Hills by GoGolfin tiloissa. Aamiaisen jälkeen pureudutaan vastuullisuuteen neljän asiantuntijan puheenvuoron kautta, joiden jälkeen tarjoillaan lounas. Kello 13.00 alkaa Edelläkävijöiden 18 reiän mittainen golfkilpailu. Iltapäivän golfkilpailun pelimuotona toimi tasoituksellinen pistebogey. Vaihtoehtona golfkierrokselle on samaan aikaan alkava Päivässä golfariksi -kurssi. GoGolf tarjoaa välineistön kurssille, mutta otathan golfkierrokselle mukaan oman golfbägisi!

Tilaisuuden asiantuntijapuheenvuorot pit√§v√§t ymp√§rist√∂- ja ilmastoministeri Maria Ohisalo, WWF Suomen suojeluasiantuntija Helka Julkunen, S-ryhm√§n vastuullisuusjohtaja Nina Elomaa sek√§ Autotuojat ja -teollisuus ry:n toimitusjohtaja Tero Kallio. Aamun is√§nt√§n√§ toimii monille Edell√§k√§vij√∂ille tuttu golfari, Kai Virtanen.

Osallistumismaksun sijaan kannustamme vapaaehtoiseen lahjoitukseen (20-1000‚ā¨) tapahtumakumppanina toimivalle WWF:lle GoGolfin ker√§yksen kautta. Lis√§tietoa lahjoituksen tekemiseen saat l√§hemp√§n√§ tapahtumaa. Kiit√§mme vastuullisuudestasi!

Huom! Tapahtumaan mahtuu 100 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ps. Ilmoittautumisen yhteydessä voit vielä tarkentaa, mihin tapahtuman osioihin osallistut!

TIESITK√Ė, ETT√Ą...

  • Suomessa on yli 180 kentt√§√§ ja l√§hes 160 000 golfin harrastajaa
  • Suomen golfkentill√§ k√§veltiin kaudella 2021 noin 38 miljoonaa kilometri√§ (kierroksen aikana askeleita kertyy 11 000-17 000 kpl)
  • Golfliiton Golfkentt√§ 2030 -hankeen my√∂t√§ kentille on rakennettu yhteinen GEO-sertifiointiohjelma ymp√§rist√∂vastuullisuuden edist√§miseen
  • Golf tavoitteleekin hiilineutraaliutta vuoteen 2030 menness√§
OHJELMA

Klo 9.00- 9.30 Saapuminen ja aamukahvit

Aamukahvit tarjolla kello 9.00 alkaen Hills by GoGolfin tiloissa

Klo 9.30 - 9.40 Tilaisuuden avaus

Kai Virtanen, Liiketoimintajohtaja, Vere Oy

Kai Virtanen on toimintaympäristön muutoksen ja strategisen ennakoinnin edelläkävijä Suomessa. Hänellä on kokonaisvaltainen näkemys tulevaisuuden ilmiöistä, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palveluliiketoiminnan johtamisesta erityisesti kaupan ja energian arvoketjussa.

Klo 9.40 - 10.10 Kohti kestävän kuluttamisen uutta normaalia / Nina Elomaa

Mikä on S-ryhmän ja kuluttajan rooli muutoksessa? Miten muutosta voi edistää proaktiivisesti?

Nina Elomaa, Vastuullisuusjohtaja, S-ryhmä

Nina Elomaa on kokenut vastuullisuuden ammattilainen, joka on työskennellyt aiheen parissa yli 10 vuotta. Nina on aloittanut S-ryhmässä maaliskuussa 2020 ja toimii tällä hetkellä S-ryhmän vastuullisuusjohtajana. Sitä ennen Nina toimi vastuullisuusjohtajana Fazer-konsernissa. Ninalle tärkeitä asioita ilmaston lisäksi ovat ihmisoikeudet sekä Itämeri eli kolme isoa I:tä.

Klo 10.10 - 10.40 Tulevaisuuden liikenteen mahdollisuudet / Tero Kallio

Tero Kallio, Toimitusjohtaja, Autotuojat ja -teollisuus ry

Autotuojat ja -teollisuus ry (AT) on asiantuntijaorganisaatio, joka edustaa autojen merkkimaahantuojia ja heidän kauttaan globaalia autoteollisuutta Suomessa. Autotuojien jäseniä ovat henkilö-, paketti-, kuorma- ja linja-autojen valmistajien valtuuttamat maahantuontiyritykset. Yhdistys pyrkii vaikuttamaan siihen, että suomalaiset voisivat ajaa uudemmilla, turvallisemmilla ja vähäpäästöisemmillä autoilla. Tämä on tärkeää pitkien etäisyyksien Suomessa. Autotuojat ottaa osaa tieliikennettä koskevaan keskusteluun.

Tero Kallio on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän on työskennellyt aiemmin
Panimoliiton toimitusjohtajana ja kokoomuksen eduskuntaryhmän pääsihteerinä.

Klo 10.40 - 10.55 Tauko

Klo 10.55 - 11.25 Hiilineutraalius-v√§itt√§m√§t ja p√§√§st√∂v√§hennykset ‚Äď miten yritys voi vaikuttaa ilmastonmuutoksen hillint√§√§n? / Helka Julkunen

Helka Julkunen, suojeluasiantuntija, WWF

Helka on MEBM (Master of Environmental Business Management)  ja ymp√§rist√∂neuvoja, joka on ollut WWF:n palveluksessa liki kaksi vuosikymment√§. H√§n tuli tuli taloon samaan aikaan kuin WWF aloitti ainutlaatuisen ymp√§rist√∂asioiden hallintaj√§rjestelm√§n Green Officen kehitt√§misen. WWF:n Green Office on ollut ja on edelleen k√§yt√∂ss√§ sadoilla Suomessa toimivilla yrityksill√§. Helka toimii Green Office -p√§√§llikk√∂n√§ vastaten ohjelman kehitt√§misest√§, yll√§pidosta ja myynnist√§.

Viime vuonna Helka liittyi myös WWF:n Ilmasto -ohjelman tiimiin, ja on keskittynyt yritysten hiilineutraaliusväittämien tutkimiseen. Tutustu WWF:n tekemän yritysten viherväittämien selvityksen yhteenvetoon: Ostatko hiilineutraalia? Viherväittämät markkinoilla

Klo 11.25 - 11.55 Kohti fossiilivapaata Suomea - mahdollisuus ja kilpailuetu? / Maria Ohisalo

Maria Ohisalo, Ympäristö- ja ilmastoministeri

Maria Ohisalo on 34-vuotias helsinkiläinen ympäristö- ja ilmastoministeri, kansanedustaja, Vihreiden puheenjohtaja, yhteiskuntatieteiden tohtori (sosiologia) ja valtiotieteiden maisteri (sosiaalipolitiikka). Hän puheenjohti vuosina 2013-2014 Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ViNOa. Maria on myös Helsingin kaupunginvaltuutettu, Uudenmaan maakuntavaltuuston jäsen ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n liittovaltuuston jäsen, liikuntaintoilija ja retropelikeräilijä.

Klo 11.55 - 12.00 Tilaisuuden yhteenveto ja päätös

Kai Virtanen, Liiketoimintajohtaja, Vere Oy

Kai Virtanen on toimintaympäristön muutoksen ja strategisen ennakoinnin edelläkävijä Suomessa. Hänellä on kokonaisvaltainen näkemys tulevaisuuden ilmiöistä, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palveluliiketoiminnan johtamisesta erityisesti kaupan ja energian arvoketjussa.

Klo 12.00 - 13.00 Lounas

Lounas tarjoillaan Hills by GoGolfin tiloissa

Klo 13.00 - 18.00 Edelläkävijöiden golfkilpailu / Päivässä golfariksi -kurssi

Saat lisätietoja sähköpostitse ennen tapahtumaa!


ESIINTYJ√ĄT
Nina-Elomaa

Nina Elomaa

Vastuullisuusjohtaja, S-ryhmä

Tero Kallio

Tero Kallio

Toimitusjohtaja, Autotuojat ja -teollisuus ry

Helka Julkunen

Helka Julkunen

Suojeluasiantuntija, WWF

Maria Ohisalo-1

Maria Ohisalo

Ympäristö - ja ilmastoministeri


AAMUSSA MUKANA

gogolf-logo

Gogolf on paitsi golfmedia myös voimakkaasti kasvavalla golfmarkkinalla toimiva kasvuyhtiö ja toimialan innovatiivinen uudistaja.

GoGolfin ainutlaatuinen liiketoimintakonsepti perustuu noin 50 000 pelaajasta muodostuvan yhteisön palvelemiseen. Konsepti helpottaa lajin harrastamista ympärivuotisesti ja tarjoaa kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen golfareille.

ILMOITTAUDU MUKAAN TAPAHTUMAAN