Verkkoseminaarissa käydään läpi, miten strategisia valintoja tehdään pandemian aikana sekä millä...
Sinua voisi kiinnostaa myös nämä
Culture matters: How great startups will thrive in 2020
Startup-kulttuurista tulee monelle ensimmäisenä mieleen pallomeret ja lepohuoneet toimistolla,...
3 tips for leaders to get the future of work right
Työnteon tavat muuttuivat pandemian myötä eikä enää ole järkevää sitoa työtä tiettyyn paikkaan,...
11 plant-based and alternative protein trends to watch for in 2022
Ruokateollisuus on jo pitkään odottanut päivitystä, jonka avulla ruoantuotanto ja -jakelu vastaisivat paremmin nykymaailman huolenaiheisiin, kuten ilmastokriisiin. Uudet kasviöljyt ja kasvipohjaiset maidot ovat jo saavuttaneet suuren suosion ja meille on esitelty erilaisia kasviperäisiä lihan ja kalan korvikkeita. Kehityssuunta jatkuu voimakkaana. Artikkelista löydät merkittävimmät kasviperäisen tuotekehityksen trendit.
Siirry artikkeliin >>